fbpx

Art

Showcasing art by local artists of Helsinki

Roasberg is more than just a cafe, it’s a cultural experience

We want to inspire our customers every day.

What better way to create that then by adding some culture, into the blend of brew you’re sipping.

Every month we showcase work from talented artists that can add more energy into our space.

Come on in and absorb our featured artist for this month.

suvi-toivoniemi

ROASBERG ARTIST OF THE MONTH

Suvi Toivoniemi

Ollessani pieni, kadehdin ystäväni hienoa Barbia, jonka kädet nousivat nappia painamalla. Koulukaverin luona käydessäni pääsin leikkimään hänen upeilla Fabuland-hahmoillaan. Game & Watch-käsikonsolien pelivuorosta sai aina tapella veljen kanssa. Näitä muistoja ja mielikuvia olen maalannut Muovinen lapsuus-näyttelyyni; Barbi jaksaa hymyillä, vaikka tukka olisi kuinka takussa, Hello Kitty taas pysyy yhtä ilmeettömänä, vaikka sattuisi mitä.

En pyri kuvaamaan taiteessani vain mallina olevia esineitä, vaan kaikkia niitä muistoja, joita ihmisillä tulee esineistä mieleen. Mielleyhtymiä on miltei yhtä paljon kun ihmisiä ja vaikka katsojalla itsellään ei olisi esineistä tärkeitä muistoja, saattavat ne muistuttaa vanhasta ystävästä, menneestä aikakaudesta, mummolasta tai vaikkapa siitä kuinka istui lapsena sohvalla katsomassa kaupan kuvastoa. Kenties esineet tuovat pintaan jonkin jo unohtuneen tilanteen tai henkilön. Lähtökohtani on tuoda ihmisten mieleen hyviä muistoja. Haluan tuoda arjen sisältä sen omaksi vastapainoksi iloa sekä lämpöä sekä saada ihmiset hetkeksi unohtamaan murheensa.

Roasbergin näyttelyyn tekemäni työt ovat maalattu öljy- ja akryylivärein. Maalausten lelut ovat, minun töilleni tuttuun tapaan, reilusti suurennettuja ja värikkäitä.

Olen Perttelissä asuva kuvataiteilija. Valmistuin vuonna 2003 kuvataiteilijaksi Alfa-Art -kuvataidekoulusta ja siitä lähtien olen pitänyt aktiivisesti näyttelyitä. Maalaan pääasiassa öljy- ja akryyliväreillä, sekä teen myös grafiikkaa. Maalaukseni ovat yleensä hyvin värikkäitä ja pop-tyylisiä. Aiheina ovat useimmiten arkiset asiat ja esineet.

Artist Showcase

Mopoillen
Selfie (Mursu)
I'm here for You 2
Green House

Become A Roasberg Artist

 

Do you want to show your work on our walls?

Would you like to feature in all our social media and promote your art in the Roasberg Gallery?

Fill in a simple form and submit your work for review.

Come On In!

Weekdays

Mon - Thurs
09.00 – 22.30

Fri
09.00 – 24.00

Weekends

Sat
10.00 – 24.00

Sun
10.00 – 22.00

Pin It on Pinterest

Shares
Share This